Bent u het oneens over de echtscheiding?

Een echtscheiding kan een grote impact op u hebben. Uw leven verandert en daarom is het belangrijk om al uw zaken goed op orde te hebben zodat u weer verder kunt met uw leven. Zijn u en uw ex-partner het oneens over de echtscheiding? Schakel dan de hulp in van ons advocatenkantoor om uw scheiding van begin tot eind te regelen. Wij helpen u bij uw scheiding in Almere en in de omgeving van Almere.

Het verloop van een echtscheiding

In een eerste kennismakingsgesprek maakt u kennis met uw advocaat. Tijdens deze afspraak in Almere geven wij uitleg over wat een echtscheiding bij ons inhoudt en geven wij meer informatie over onze dienstverlening. U kunt als u dit wilt aan het eind van het kennismakingsgesprek een dienstverleningsovereenkomst ondertekenen. Vervolgens worden alle gegevens verzameld die nodig zijn om uw echtscheiding in gang te brengen. Wij bepalen welke partijen erbij betrokken moeten worden en welke extra kosten er eventueel gemaakt moeten worden. Ook bekijken we de eventuele struikelblokken, bijvoorbeeld als u en uw ex-partner het niet eens zijn over bepaalde zaken.

Als iedereen tevreden is over de getroffen regelingen en afspraken wordt er een echtscheidingsconvenant ondertekend. Nadat de echtscheiding bij het gemeenteregister is ingeschreven, nemen wij nog contact met u op om de laatste punten te bespreken. Uw echtscheiding in Almere of in de buurt van Almere regelen wij van begin tot eind.